Laman Tasik Condo

Saya. Dah buka gerai #nasilemakpondan... #nasilemakpondan #nasilemakpondandotdot #nasilemakpondanonlyinmalaysia seperti biasa mula dari 12:30pm sehingga 6:30petang ya di hadapan laman tasik condominium ya jadi to all nasi lemak fan boleh lah datang singgah jika tak dapat jumpa boleh call number 01126136218 ok #rezekihalal #rezekimakayah #rezekiadikberadik #nasilemakviral #nasilemakfamous #nasilemaksedap #nasilemakkopio #nasilemakjie
Laman Tasik Condo

Saya. Dah buka gerai #nasilemakpondan ... #nasilemakpondan #nasilemakpondan dotdot #nasilemakpondan onlyinmalaysia seperti biasa mula dari 12:30pm sehingga 6:30petang ya di hadapan laman tasik condominium ya jadi to all nasi lemak fan boleh lah datang singgah jika tak dapat jumpa boleh call number 01126136218 ok #rezekihalal #rezekimakayah #rezekiadikberadik #nasilemakviral #nasilemakfamous #nasilemaksedap #nasilemakkopio #nasilemakjie

My look today #jojiekamaruddin #nasilemak #nasilemakpondan #nasilemakpondandotdot #nasilemakpondanonlyinmalaysia
Laman Tasik Condo

My look today #jojiekamaruddin #nasilemak #nasilemak pondan #nasilemak pondandotdot #nasilemak pondanonlyinmalaysia

Akhir nya terjawab sudah business makanan business paling laris dan paling the best sehingga designer dan miss malaysia kite nak bawak ke pertandingan miss universe pon costume dia ber motif kan nasilemak ok kau raser!!!! Gituuu bermakna impark #nasilemakpondan #nasilemakpondan #nasilemakpondan memang padu ok tu sebab larisss lakuuu dan kebabom ok viral lagi tibahhhh so to all of you nak order nasilemak telur goreng boleh call2 akak ya atau nak berlauk lain pon beri tau ya kite ade macam2 lauk pauk boleh order boleh delivery kalau kena ngan order nya gituuu #nasilemakpondan #nasilemakpondandotdot #nasilemakviral #nasilemakfamous #nasilemakjie #nasilemakjojiekamaruddin #nasilemaklakukeras #nasilemakkopio #nasilemakpondanonlyinmalaysia
Laman Tasik Condo

Akhir nya terjawab sudah business makanan business paling laris dan paling the best sehingga designer dan miss malaysia kite nak bawak ke pertandingan miss universe pon costume dia ber motif kan nasilemak ok kau raser!!!! Gituuu bermakna impark #nasilemakpondan #nasilemakpondan #nasilemakpondan memang padu ok tu sebab larisss lakuuu dan kebabom ok viral lagi tibahhhh so to all of you nak order nasilemak telur goreng boleh call2 akak ya atau nak berlauk lain pon beri tau ya kite ade macam2 lauk pauk boleh order boleh delivery kalau kena ngan order nya gituuu #nasilemakpondan #nasilemakpondan dotdot #nasilemakviral #nasilemakfamous #nasilemakjie #nasilemakjojiekamaruddin #nasilemaklakukeras #nasilemakkopio #nasilemakpondan onlyinmalaysia