ikutcarakita

Les papouilles que c'est bon 😂 #akitasofinstagram #akitapuppy #akitainudogs #ikutcarakita #akita_inu #instaakita #dogphotoshoot #dogphotography #akitacutepuppy #akitainupuppy #akitaworld #dogmodel #dog #dogsofinstagram #akitapassion #instagood #instadog #akitaclub #officialakitaworld

Les papouilles que c'est bon 😂 #akita sofinstagram #akita puppy #akita inudogs #ikutcarakita #akita _inu #instaakita #dog photoshoot #dog photography #akita cutepuppy #akita inupuppy #akita world #dog model #dog #dog sofinstagram #akita passion #instagood #instadog #akita club #officialakitaworld

"An open road is like a story just waiting to be told"... Movie Poster Series (Self portrait)...Photography and Editing By @jayknowphotos...#xceptionaledits #thecreativers #digitalart #manipulationclan #creativemobs #Visual_Creatorz #discoveredit #creativegrammer #creative_globe #magical_shotz #photohunted #7edits_1day #killerselects #atdiff_moods #visualmobs #TheUniversalArt #thegraphicsproject #movieposter #phototag_it#igworldclub_edits #artistry_vision #ikutcarakita #igworldclub_creative#big_shotz_dreams #CreArtMood #photographize#edit_grams #igcreative_editz #edit_mania__#rahuljaitly

"An open road is like a story just waiting to be told"... Movie Poster Series (Self portrait)...Photography and Editing By @jayknowphotos...#xceptionaledits #thecreativers #digitalart #manipulationclan #creative mobs #Visual _Creatorz #discoveredit #creative grammer #creative _globe #magical _shotz #photohunted #7edits_1day #killerselects #atdiff _moods #visualmobs #TheUniversalArt #thegraphicsproject #movieposter #phototag _it#igworldclub _edits #artistry _vision #ikutcarakita #igworldclub _creative#big _shotz_dreams #CreArtMood #photographize #edit _grams #igcreative _editz #edit _mania__#rahuljaitly

XXI

XXI

XX

XX

ahamdulillah kulit makin cerah lepas guna ohana lotion..smpai urat pon nampak..kawan pon da perasan makin cerah.OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear.💧Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa.💧Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕.⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

ahamdulillah kulit makin cerah lepas guna ohana lotion..smpai urat pon nampak..kawan pon da perasan makin cerah.OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear.💧Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa.💧Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕.⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

[TERKINI] *OHANA WHITENING LOTION EXPERT*ehh ehh.. ingatkan boleh guna kat tangan je?😱.. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀OHANA ni sesuai digunakan pada muka dan seluruh badan tau😍Tangan, kaki, celahan-celahan yg gelap .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀_OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear.💧Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa.💧Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕.⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

[TERKINI] *OHANA WHITENING LOTION EXPERT*ehh ehh.. ingatkan boleh guna kat tangan je?😱.. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀OHANA ni sesuai digunakan pada muka dan seluruh badan tau😍Tangan, kaki, celahan-celahan yg gelap .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀_OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear.💧Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💧Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa.💧Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕.⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT :.🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit..🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit..🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV..🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak..Paling penting Selamat & Halal.*KKM NOT170705304K*..Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke 👉🏻 @ohana.nco, dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! ..Atau komen “ PM “ , pada ruangan komen.Cepat order tau ! lambat rugi 😂 . Tq ..#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

lepas consume ohana kulit tangan pun sama cerah dengan kulit muka..Muka pon nampak glowing natural lepas pakai Ohana nie..lepas ni xperlu pakai foundation atau touch up make up...💎Texture best😍💎Wangi sangat😍.Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞.🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

lepas consume ohana kulit tangan pun sama cerah dengan kulit muka..Muka pon nampak glowing natural lepas pakai Ohana nie..lepas ni xperlu pakai foundation atau touch up make up...💎Texture best😍💎Wangi sangat😍.Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞.🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

.TIMBERLAND By TRIO BUNDLE🔥.TIMBERLAND condition mostly 9/10.TIMBERLAND condition power💞💞.FREE POSTAGE SEMCondition 9/10😎.Cara nk membeliScreenshot gambar and bagi tau saiz dan ws 0145002850.Nombor dan detail diletakkan dari kiri ke kanan row by row👍👍Sebagai contoh👇.1 2 3 4 5 6 ..1. Timberland 7uk ( RM 230 )2. Timberland 6.5uk ( RM 230 )3. Timberland 9uk ( RM 230 )4. Timberland 8uk ( RM 230 )5. Timberland 5uk ( RM 230 )6. Polo 8uk ( RM 230 ).#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle#triobundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #ikutcarakita #jdt #terlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle.

.TIMBERLAND By TRIO BUNDLE🔥.TIMBERLAND condition mostly 9/10.TIMBERLAND condition power💞💞.FREE POSTAGE SEMCondition 9/10😎.Cara nk membeliScreenshot gambar and bagi tau saiz dan ws 0145002850.Nombor dan detail diletakkan dari kiri ke kanan row by row👍👍Sebagai contoh👇.1 2 3 4 5 6 ..1. Timberland 7uk ( RM 230 )2. Timberland 6.5uk ( RM 230 )3. Timberland 9uk ( RM 230 )4. Timberland 8uk ( RM 230 )5. Timberland 5uk ( RM 230 )6. Polo 8uk ( RM 230 ).#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle #triobundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vsco cam #ikutcarakita #jdt #terlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle .

" Dah 2 bulan pakai, memang Ohana the best lotion ever"_❣❣.💎Texture best😍💎Wangi sangat😍.Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞.🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸. OHANA ni body and face lotion. Klik link di bio untuk detail ya😘.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

" Dah 2 bulan pakai, memang Ohana the best lotion ever"_❣❣.💎Texture best😍💎Wangi sangat😍.Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞.🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸. OHANA ni body and face lotion. Klik link di bio untuk detail ya😘.#ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysia kini #malaysia n #malaysia baru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysia onlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawak hambar #lawak hambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap

.Abang nak aok nilai sendiri condition brg TRIO BUNDLE😘😘.Barang mcm kluar kotak hrga bundle 🤤.Jom BERGAYA sambil bijak BERBELANJA🔥.Vans era Saiz 7.5ukRM 110 free postage semSs add rm5.UNTUK KASUT LAIN YANG SAMA SAMA BOLEH TEKAN #trio75uk.#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle#triobundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #ikutcarakita #jdt #t erlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle

.Abang nak aok nilai sendiri condition brg TRIO BUNDLE😘😘.Barang mcm kluar kotak hrga bundle 🤤.Jom BERGAYA sambil bijak BERBELANJA🔥.Vans era Saiz 7.5ukRM 110 free postage semSs add rm5.UNTUK KASUT LAIN YANG SAMA SAMA BOLEH TEKAN #t rio 75uk.#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle #t rio bundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vsco cam #ikutcarakita #jdt #t erlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #t empatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle

Always my cozy corner. #vsco #vscocam #gengvscocam #vscomalaysia #igersmalaysia #igers_malaya #themalaya_ig #igersmy #thesmart_igers #projek_tempatan #projek_rabak #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #mystory #my_ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow_men

Always my cozy corner. #vsco #vsco cam #gengvscocam #vsco malaysia #igers malaysia #igers _malaya #themalaya _ig #igers my #thesmart _igers #projek _tempatan #projek _rabak #my _genggua #ikutcarakita #sematnatang #my story #my _ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow _men

Midnight. #vsco #vscocam #gengvscocam #vscomalaysia #igersmalaysia #igers_malaya #themalaya_ig #igersmy #thesmart_igers #projek_tempatan #projek_rabak #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #mystory #my_ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow_men

Midnight. #vsco #vsco cam #gengvscocam #vsco malaysia #igers malaysia #igers _malaya #themalaya _ig #igers my #thesmart _igers #projek _tempatan #projek _rabak #my _genggua #ikutcarakita #sematnatang #my story #my _ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow _men

Typical my fav all time. Black and white. #vsco #vscocam #gengvscocam #vscomalaysia #igersmalaysia #igers_malaya #themalaya_ig #igersmy #thesmart_igers #projek_tempatan #projek_rabak #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #mystory #my_ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow_men

Typical my fav all time. Black and white. #vsco #vsco cam #gengvscocam #vsco malaysia #igers malaysia #igers _malaya #themalaya _ig #igers my #thesmart _igers #projek _tempatan #projek _rabak #my _genggua #ikutcarakita #sematnatang #my story #my _ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow _men

Serious best!.Like unlimited ni real humans malaysian & indo sahaja. Kiranya bercampur likers tu. Tak boleh nak pilih..Banyak kebaikan bila like kt gmbr kita banyak. Antaranya boleh naikkan posting kita. Boleh tolak iklan kita ke atas..Saya janji harga memang mampu milik.Kalau minat boleh wasap saya. Link wasap saya ada dekat BIO tu. Tekan je.#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum#universitimalaya #malaysia #ikutcarakita#my_genggua #igersmy #prismamalaysia#uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo#sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung#malaysia #fitmalaysia#akuyangpakaikauyangpanas #assalamualaikum#mobilelegends_

Serious best!.Like unlimited ni real humans malaysian & indo sahaja. Kiranya bercampur likers tu. Tak boleh nak pilih..Banyak kebaikan bila like kt gmbr kita banyak. Antaranya boleh naikkan posting kita. Boleh tolak iklan kita ke atas..Saya janji harga memang mampu milik.Kalau minat boleh wasap saya. Link wasap saya ada dekat BIO tu. Tekan je.#Igersmalaya  #vscomalaysia  #uitm  #uum #universitimalaya  #malaysia  #ikutcarakita #my _genggua #igersmy  #prismamalaysia #uitm shahalam #uia  #kolejkomuniti  #pokemongo #sayajual  #bazarpaknil  #kosmetik  #bajukurung #malaysia  #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas  #assalamualaikum #mobilelegends _

Nothing to create unless memories 💕💕@nrhdyh.arifin @nurhauraareesya @fierarazaliiofficial_ ...photoftheday #vscocam #vsco #vscophile #vscohub #ikutcarakita #igersmalaya #instagram #love #anniversary #moment #happyending #tilljannah #videoedits #video #couplesgoals #surpriseplannerkuantan #suprisedeliverykuantan #candlelightdinner #decotable #surprisebirthday

Nothing to create unless memories 💕💕@nrhdyh.arifin @nurhauraareesya @fierarazaliiofficial_ ...photoftheday #vsco cam #vsco #vsco phile #vsco hub #ikutcarakita #igersmalaya #instagram #love #anniversary #moment #happyending #tilljannah #video edits #video #couplesgoals #surpriseplannerkuantan #suprisedeliverykuantan #candlelightdinner #decotable #surprisebirthday

Need another short vacation but i’m broke af .....#vsco #vscocam #vscocam_my #mobilegraphymy #mobilegraphy_xv #instagram #instagood #instastyle #my_ig_lah #ikutcarakita #Vans #VansMY #vansmyofficial #vanscheckerboard

Need another short vacation but i’m broke af .....#vsco #vsco cam #vsco cam_my #mobilegraphy my #mobilegraphy _xv #instagram #instagood #instastyle #my _ig_lah #ikutcarakita #Vans #Vans MY #vansmyofficial #vanscheckerboard

TERIMA KASIH BOSWAN! DAPAT BELI KERETA DGN HANYA JADI DROPSHIP!😭..KAMI BUKAN SCAM CM KAT LUAR YG KORG KNE BAYAR RM1XX, Bila masuk tak ade paper di ajar, Haissh kene SCAMM!..Ramai yg dah kenali Boswan sebagai 1 1 Nya Supplier yg Ajar daripada ZERO-HHHHERO🔥! Kami bukan nak sembang lah! Kami siap bgi Modul Study dLAM VIDEO from A-Z tentang setting busines di instagram ! Boswan takut korg tak hadam and tak terbuat jer, sbb terlalu byk sgt Teknik yg di Perturunkan! ..Specialty kami?-Coach dri Boswan!-Setting Matlamat dgn Betul!-Setiap hari bakar and igatkan korg utuk buat ppadu sale untuk kejar matlamat korg!-Live Boswan tentang ilmu and input baru-7 Teknik Closing yg betul(Kes ramai customer hilang pas tanya harga😂)-Teknik bagi IG Penuh liker-Teknik bagi IG HIDUP!-Team Murahkaya yg Supportive and Very Responsive-Sistem Auto yg boleh anda lihat untuk Chart busines anda Supaya senang set Matlamat tuk kejar target!-Sistem Simple!-Video Modul Study tentang instagram!-1000 Testimoni untuk IGshop baru bina Trust!-Katalogue Gambar Produk yg Awesome!-Reward Rm1000🤑🤑 bagi yg dapat Buat 100sale sebulan-Dapat sesi Counseling 1 by 1 jika ada masalah boleh ajukan pada Boswan!..Ramai yg dah berjaya under Kami!Tak percaya?😏-First Download Apps ‘Telegram’ -Pastu korang pergi kat Bio kami-Pastu korg tekan link yg ade tulis linktree-Then korg Pilih ‘KEJAYAAN JOIN MURAHKAYA’- Tengok bukti kami dah bantu Ramai org!-Saksikanlah KEJAYAAN yg Mereka bina dan seterusnya Anda Pulak!.... ’Saya dah join team murahkaya mmg terbaik! Dalam masa sebulan kalau betul betul buat sye dapat beli IPhone 7Plus 128GB! Tak sangka langsung! Jap umur sye baru 16 tahun tau, hihi‘Kata daniel(Team Murahkaya)’ ....Lepas korang dah download Telegram and dah tengok Testimoni DROPSHIP yg kami dah bantu tu👀?Baru boleh awak pm: 0105074148Untuk join Team Murahkaya!HIDUP MURAHKAYA(JGN SHOW OFF) ...#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak

TERIMA KASIH BOSWAN! DAPAT BELI KERETA DGN HANYA JADI DROPSHIP!😭..KAMI BUKAN SCAM CM KAT LUAR YG KORG KNE BAYAR RM1XX, Bila masuk tak ade paper di ajar, Haissh kene SCAMM!..Ramai yg dah kenali Boswan sebagai 1 1 Nya Supplier yg Ajar daripada ZERO-HHHHERO🔥! Kami bukan nak sembang lah! Kami siap bgi Modul Study dLAM VIDEO from A-Z tentang setting busines di instagram ! Boswan takut korg tak hadam and tak terbuat jer, sbb terlalu byk sgt Teknik yg di Perturunkan! ..Specialty kami?-Coach dri Boswan!-Setting Matlamat dgn Betul!-Setiap hari bakar and igatkan korg utuk buat ppadu sale untuk kejar matlamat korg!-Live Boswan tentang ilmu and input baru-7 Teknik Closing yg betul(Kes ramai customer hilang pas tanya harga😂)-Teknik bagi IG Penuh liker-Teknik bagi IG HIDUP!-Team Murahkaya yg Supportive and Very Responsive-Sistem Auto yg boleh anda lihat untuk Chart busines anda Supaya senang set Matlamat tuk kejar target!-Sistem Simple!-Video Modul Study tentang instagram!-1000 Testimoni untuk IGshop baru bina Trust!-Katalogue Gambar Produk yg Awesome!-Reward Rm1000🤑🤑 bagi yg dapat Buat 100sale sebulan-Dapat sesi Counseling 1 by 1 jika ada masalah boleh ajukan pada Boswan!..Ramai yg dah berjaya under Kami!Tak percaya?😏-First Download Apps ‘Telegram’ -Pastu korang pergi kat Bio kami-Pastu korg tekan link yg ade tulis linktree-Then korg Pilih ‘KEJAYAAN JOIN MURAHKAYA’- Tengok bukti kami dah bantu Ramai org!-Saksikanlah KEJAYAAN yg Mereka bina dan seterusnya Anda Pulak!.... ’Saya dah join team murahkaya mmg terbaik! Dalam masa sebulan kalau betul betul buat sye dapat beli IPhone 7Plus 128GB! Tak sangka langsung! Jap umur sye baru 16 tahun tau, hihi‘Kata daniel(Team Murahkaya)’ ....Lepas korang dah download Telegram and dah tengok Testimoni DROPSHIP yg kami dah bantu tu👀?Baru boleh awak pm: 0105074148Untuk join Team Murahkaya!HIDUP MURAHKAYA(JGN SHOW OFF) ...#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak

No Edit Trust Me😋😋#ootd#vscocam#vsco#igers#igersmalaysia#igersmalaya#igersnegeri#ikutcarakita#photography#like4like#likeforfollow#followforfollow#men#photooftheday#ipx

No Edit Trust Me😋😋#ootd #vsco cam #vsco #igers #igers malaysia#igers malaya#igers negeri#ikutcarakita #photography #like 4like#like forfollow#followforfollow #men #photooftheday #ipx

Andai benar cinta itu bahagia,Bukan airmata duka,Yang kau perlu tumpahkan sentiasa.Kalaupun tangis itu,Masih mengalir tanpa bisa seka,Biarlah ia titis seuntai senyum,Dari syurga...#igmaahad #sony6000 #anakmudajohor #projek_abhaska #remajaganu #physcoart #thesmart_igers #ikutcarakita #vscomalaysia #city_features #thediscoverer #artxgrammers #igersmalaysia #instagram #pigeonroute #gf_kelantan #igersmalaysia #urbanandstreet

Andai benar cinta itu bahagia,Bukan airmata duka,Yang kau perlu tumpahkan sentiasa.Kalaupun tangis itu,Masih mengalir tanpa bisa seka,Biarlah ia titis seuntai senyum,Dari syurga...#igmaahad #sony 6000 #anakmudajohor #projek _abhaska #remajaganu #physcoart #thesmart _igers #ikutcarakita #vscomalaysia #city _features #thediscoverer #artxgrammers #igersmalaysia #instagram #pigeonroute #gf _kelantan #igersmalaysia #urbanandstreet

💐yang namanya lelaki itu memang hebat dalam menyembunyikan perasaan yang dirasainya namun riak wajah dan tindak tanduknya terkadang jelas kelihatan mewakili apa yang dirasainya💐..Tag Pasangan Korang..Follow: @koleksi.hiburan Kredit: @tausiyahcinta_ ⏺TAG KAWAN KORANG⏺TURN ON POST NOTIFICATION..➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👉 ig recommended Follow @selangkahmenuju_nya 💥➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖..🔷| LIKE | COMMENT | TAG | SHARE |🔷..#malaysiatrending #tolongdengar #instafamousmalaysia #seribusatucerita #igersmalaysia #nakngepek #lawakhambar #ikutcarakita #videolawak #nakbebel #nakfakta #vscomalaysia #mudahterhibur #igbudaknakal #sukakongsi #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #himpunanlawakmalaysia #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #abangkacamata #kekechallenge #moveon

💐yang namanya lelaki itu memang hebat dalam menyembunyikan perasaan yang dirasainya namun riak wajah dan tindak tanduknya terkadang jelas kelihatan mewakili apa yang dirasainya💐..Tag Pasangan Korang..Follow: @koleksi.hiburan Kredit: @tausiyahcinta_ ⏺TAG KAWAN KORANG⏺TURN ON POST NOTIFICATION..➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👉 ig recommended Follow @selangkahmenuju_nya 💥➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖..🔷| LIKE | COMMENT | TAG | SHARE |🔷..#malaysiatrending #tolongdengar #instafamousmalaysia #seribusatucerita #igersmalaysia #nakngepek #lawakhambar #ikutcarakita #videolawak #nakbebel #nakfakta #vscomalaysia #mudahterhibur #igbudaknakal #sukakongsi #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #abahcakap #himpunanlawakmalaysia #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #abangkacamata #kekechallenge #moveon

(PAIDREVIEW).Jum awak fikir !Bila awak boleh dapat :TINGGI 2-15 cm dalam masa 10 hariJika Awak dah fikir hal tersebut...dan ingin nak jadi real, tahniah!! anda bertuah dah baca message niSEBAB PRODUCT TINGGI DISCOUNT 50Siapapun awak yang nak amik PROMOTION ni laju pm admin skg!!! @kingtinggi_malay@kingtinggi_malay@kingtinggi_malay📱Whatsap : +60 16-621 0480sebab...PROMOTION untill 25hb jer and broadcast message ni saya bagi dkt 1000+ my customer listPROMOTION ni saya bagi hanya untuk 30 customer sahajaand...setiap awak beli product tinggi sampai tgl 25hb, awak akan dapat FREE MASKER SPIRULINASPIRULINA INI UNTUK APE BOSS?❤ Menghilangkan jeragat❤ Merawat jerawat❤ Memudarkan parut jerawat❤ Memberi effect pinkish pada wajah❤ Glowing kulit dan anti penuaan❤ Menghilangkan cela-cela pada wajahSo awak tunggu apa lagi erh?Laju pm admin don't forget visit instagram kita @kingtinggi_malay👍 READY STOCK👍 POSTAGE SETIAP HARI#ubattinggi #tiensmalaysia #heightupmalaysia#malaysiaigers #malaysiaviners #malayavidgram #malaykata #hambar #mudahterhibur #ikutcarakita #videopendek #malayvines #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #lucu #sketsa #iphonemalaysia #kasut #faktahebat #makanangin #aktivitisosial #humor #peninggibadan #peninggitiens

(PAIDREVIEW).Jum awak fikir !Bila awak boleh dapat :TINGGI 2-15 cm dalam masa 10 hariJika Awak dah fikir hal tersebut...dan ingin nak jadi real, tahniah!! anda bertuah dah baca message niSEBAB PRODUCT TINGGI DISCOUNT 50Siapapun awak yang nak amik PROMOTION ni laju pm admin skg!!! @[email protected][email protected]_malay📱Whatsap : +60 16-621 0480sebab...PROMOTION untill 25hb jer and broadcast message ni saya bagi dkt 1000+ my customer listPROMOTION ni saya bagi hanya untuk 30 customer sahajaand...setiap awak beli product tinggi sampai tgl 25hb, awak akan dapat FREE MASKER SPIRULINASPIRULINA INI UNTUK APE BOSS?❤ Menghilangkan jeragat❤ Merawat jerawat❤ Memudarkan parut jerawat❤ Memberi effect pinkish pada wajah❤ Glowing kulit dan anti penuaan❤ Menghilangkan cela-cela pada wajahSo awak tunggu apa lagi erh?Laju pm admin don't forget visit instagram kita @kingtinggi_malay👍 READY STOCK👍 POSTAGE SETIAP HARI#ubattinggi #tiensmalaysia #heightupmalaysia #malaysiaigers #malaysiaviners #malayavidgram  #malaykata #hambar #mudahterhibur #ikutcarakita #videopendek #malayvines #paidreview #paidreview malaysia #paidreview murah #lucu #sketsa #iphonemalaysia #kasut #faktahebat #makanangin #aktivitisosial #humor #peninggibadan #peninggitiens

Cinta x seindah racing😝#ikutcarakita

Cinta x seindah racing😝#ikutcarakita

Portrait | Be patient with your lord's decree, for you are truly under our 'Watchful' eyes. And glorify the praises of your Lord when you rise. 😊(52:48).In Frame : @paeh_mif2 ..#mobilegraphy_xv #jetakshoot #ikutcarakita #lightroom #vsco #youngphotographer #malaysia #naturephotography #instapost #instalike #likeforfollow #smile

Portrait | Be patient with your lord's decree, for you are truly under our 'Watchful' eyes. And glorify the praises of your Lord when you rise. 😊(52:48).In Frame : @paeh_mif2 ..#mobilegraphy _xv #jetakshoot #ikutcarakita #lightroom #vsco #youngphotographer #malaysia #naturephotography #instapost #instalike #likeforfollow #smile

Jangan lupa saksikan official music video terbaru @biendalavienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉.Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm..#JagaHati #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #CintaTiadaGanti #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #MaharajaLawakMega #MaharajaLawakMega2018 #MLM2018 #ArenaPanggang #GegarVaganza #GegarVaganza2018 #GV2018 #Meletop #BiendaLovers💋

Jangan lupa saksikan official music video terbaru @biendalavienda JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉.Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @erasabah @erasarawak @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @radio_brunei @kristalfm @pelangifm @harmonifm @ria897 @rtm_malaysia @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm..#JagaHati #BrandNewSingle #Bienda JagaHati #Bienda #Bienda Lavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #MotifViral #KiniViral #KakiViral #TrendingMalaysia #MalaysiaTrending #Ohsem #Merecik #KitaOK #IkutCaraKita #CintaTiadaGanti #MudahTerhibur #GiftReviewMalaysia #MaharajaLawakMega #MaharajaLawakMega 2018 #MLM 2018 #ArenaPanggang #GegarVaganza #GegarVaganza 2018 #GV 2018 #Meletop #Bienda Lovers💋

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night!#weddingdiarieskl#malaysiaweddingguide#weddingportrait#ikutcarakita#igersmalaysia#365malaysia#filmpalette#featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night!#weddingdiarieskl #malaysiaweddingguide #weddingportrait #ikutcarakita #igersmalaysia #365malaysia#filmpalette #featurepalette

Pre Konvokesyen UTHM 2018 (Part 4)Model by @ammarkamsaniCamera by @nikonmalaysia#snapseed #snapseedapp #landscape #people #view #lifestyle #instapeople #Johor #malaysia #photograph #photographer #uthm #preconvo #convocation #igers #igersmalaysia #igersmy #igersnegeri #ig_malaysia #editor #ikutcarakita #my_genggua #igersmalaya #thesmart_igers

Pre Konvokesyen UTHM 2018 (Part 4)Model by @ammarkamsaniCamera by @nikonmalaysia#snapseed #snapseed app #landscape #people #view #lifestyle #instapeople #Johor #malaysia #photograph #photograph er #uthm #preconvo #convocation #ig ers #ig ers malaysia #ig ers my #ig ers negeri #ig _malaysia #editor #ikutcarakita #my _genggua #ig ers malaya #thesmart _igers

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night!#weddingdiarieskl#malaysiaweddingguide#weddingportrait#ikutcarakita#igersmalaysia#365malaysia#filmpalette#featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night!#weddingdiarieskl #malaysiaweddingguide #weddingportrait #ikutcarakita #igersmalaysia #365malaysia#filmpalette #featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night! #weddingdiarieskl#malaysiaweddingguide#weddingportrait#ikutcarakita#igersmalaysia#365malaysia#filmpalette#featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session.Swipe to see my favorite shots of these two from our last year outing in the streets of KL. At night! #weddingdiarieskl #malaysiaweddingguide #weddingportrait #ikutcarakita #igersmalaysia #365malaysia#filmpalette #featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session, location courtesy of @10gram_my#weddingdiarieskl#malaysiaweddingguide#weddingportrait#ikutcarakita#igersmalaysia#365malaysia#filmpalette#featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session, location courtesy of @10gram_my#weddingdiarieskl #malaysiaweddingguide #weddingportrait #ikutcarakita #igersmalaysia #365malaysia#filmpalette #featurepalette

“ GPS BERHANTU “ 😱.Follow @abangspec dan @lawak.student ..(Jangan lupa tag member korang)..❤️ LIKE | 💭 COMMENT | 👨‍👩‍👧‍👦 SHARE | ♻️ REPOST | 🙎🏻‍♂️ TAG..🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#paidreviewrm5 #astrogempak #quotes #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

“ GPS BERHANTU “ 😱.Follow @abangspec dan @lawak.student ..(Jangan lupa tag member korang)..❤️ LIKE | 💭 COMMENT | 👨‍👩‍👧‍👦 SHARE | ♻️ REPOST | 🙎🏻‍♂️ TAG..🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#paidreviewrm 5 #astrogempak #quotes #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

More from Zila and Syidan breakfast portrait session, location courtesy of @10gram_my#weddingdiarieskl#malaysiaweddingguide#weddingportrait#ikutcarakita#igersmalaysia#365malaysia#filmpalette#featurepalette

More from Zila and Syidan breakfast portrait session, location courtesy of @10gram_my#weddingdiarieskl #malaysiaweddingguide #weddingportrait #ikutcarakita #igersmalaysia #365malaysia#filmpalette #featurepalette