pendant

Two-tone curved wire wrap pendant with rose quartz beads - I love this! #wire #wirewrappedjewelry #wirewrap #gold #rosequartz #pendant #necklace #beads #jewelry #jewellery #handmadejewelry #handmade #etsy #sale #healing

Two-tone curved wire wrap pendant with rose quartz beads - I love this! #wire #wire wrappedjewelry #wire wrap #gold #rosequartz #pendant #necklace #beads #jewelry #jewellery #handmade jewelry #handmade #etsy #sale #healing

@glassmaze_ | Don’t miss 🔥 pendants for a steal!•••#glassmaze #headyglass #glassart #glass #pendant

@glassmaze_ | Don’t miss 🔥 pendants for a steal!•••#glass maze #headyglass #glass art #glass #pendant

How gorgeous are these shell hanging pendants .. patiently made out of heaps of teeny tiny shells. Love all the gorgeous handmade products here in Bali. #hanging#shell#pendant#handmade#bali#loveshopping#outside#decor#mygarden#tropicalvibes#mystyle#tropicalgarden

How gorgeous are these shell hanging pendants .. patiently made out of heaps of teeny tiny shells. Love all the gorgeous handmade products here in Bali. #hanging #shell #pendant #handmade #bali #loveshopping #outside #decor #mygarden #tropicalvibes #mystyle #tropicalgarden

Our fine jewelry collection, feel like a queen while staying connected to your sacred, sexy self 🙏🏽 #ishtadevata #sriyantra #rudrani #kundalini #snakering #finejewelry #pendant #shiva #lakshmi #buddha gold #diamond #fashion #style #necklace #india #yogajewelry #goddess #queen #regal #omnecklace

Our fine jewelry collection, feel like a queen while staying connected to your sacred, sexy self 🙏🏽 #ishtadevata #sriyantra #rudrani #kundalini #snakering #finejewelry #pendant #shiva #lakshmi #buddha gold #diamond #fashion #style #necklace #india #yogajewelry #goddess #queen #regal #omnecklace

Ox horns pendant🇰🇷.Etsy : corebrasswww.corebrass.com...... ....... #925silver#ring#pendant#accessories #skull#swag#followforfollowback #f4f #ring#etsy#etsyseller #etsyhandmade #ootd#instagood #picoftheday#mood#korea#traditional#etsyshop

Ox horns pendant🇰🇷.Etsy : corebrasswww.corebrass.com...... ....... #925silver#ring #pendant #accessories #skull #swag #f ollowforfollowback #f 4f #ring #etsy #etsy seller #etsy handmade #ootd #instagood #picoftheday #mood #korea #traditional #etsy shop

【SAAD CREW SNAP】C.K様オートマチックウォッチをご購入いただきました。とても喜んでいただけて嬉しい限りです。お誕生日も近いとの事で、ご自分へのご褒美ですね☆島根県からお越しとの事でなかなかお会いできないかもしれませんがまた宮城へお越しの際はお待ちしております。... >>>本日最終日>>>.【SILVER WEEK CAMPAIGN】シルバー製品 ¥10,000(税抜)以上ご購入でシルバークリーナー50%OFF通常価格¥800+tax>>> 50%OFF ¥400+tax新たにフェザーデザイン登場☆..【NOVELTY PRESENT】¥5,000(税抜)以上お買い上げでオリジナルステッカープレゼント※数に限りがございます皆様のご来店をお待ちしております☆仙台青葉通店スタッフ 彩#saad #saadsilver #silveraccessory#accessory #silverjewelry #silver925 #watch #pendant #stone #leather #fashion #サード #シルバーアクセサリー #ジュエリー #ファッション#天然石 #時計 #宮城 #仙台 #仙台青葉通店 #青葉通店 #accessorize #ハンドメイド #instafashion #saadsilver #サードシルバー #saadcrew

【SAAD CREW SNAP】C.K様オートマチックウォッチをご購入いただきました。とても喜んでいただけて嬉しい限りです。お誕生日も近いとの事で、ご自分へのご褒美ですね☆島根県からお越しとの事でなかなかお会いできないかもしれませんがまた宮城へお越しの際はお待ちしております。... >>>本日最終日>>>.【SILVER WEEK CAMPAIGN】シルバー製品 ¥10,000(税抜)以上ご購入でシルバークリーナー50%OFF通常価格¥800+tax>>> 50%OFF ¥400+tax新たにフェザーデザイン登場☆..【NOVELTY PRESENT】¥5,000(税抜)以上お買い上げでオリジナルステッカープレゼント※数に限りがございます皆様のご来店をお待ちしております☆仙台青葉通店スタッフ 彩#saad #saad silver #silver accessory #accessory #silver jewelry #silver 925 #watch #pendant #stone #leather #fashion #サード #シルバーアクセサリー #ジュエリー #ファッション #天然石 #時計 #宮城 #仙台 #仙台 青葉通店 #青葉通店 #accessorize #ハンドメイド #instafashion #saad silver #サード シルバー #saad crew

Last one tonight. More and more and more Ametrine. I can’t help it. Ametrine Rings, pendants, earrings emerald, checker board, oval and marquise cut. #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom #kunzite #tourmaline

Last one tonight. More and more and more Ametrine. I can’t help it. Ametrine Rings, pendants, earrings emerald, checker board, oval and marquise cut. #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom #kunzite #tourmaline

http://store.shopping.yahoo.co.jp/magic-u-co/ BILL WALL LEATHER PN869 MEDIUM FISH HOOK PENDANTビルウォールレザー より定番フィッシュフックペンダント入荷しました。 ※当店は福岡市の南、遠方からも日頃から沢山のお客様にご来店頂いております。福岡市中央区より南へ25km 46分、博多区より南へ23km 39分。北九州市より南へ85km1時間12分。飯塚市より南西へ33km 54分。宗像市より南へ50km54分。福津市より南へ44km 46分。糸島市より東南へ49km57分。皆様のご来店心よりお待ちしております。 【MAGIC-U&Co. 】福岡県筑紫野市美しが丘南2丁目2-3TEL:092-555-6395FAX:092-555-6392MAIL:info@magic-u-co.comHP:http://www.magicuco.wixsite.com/magic-u#magicuandco#billwallleather#pendant#madeinusa#マジックユーアンドコー#ビルウォールレザー#ペンダント#釣り針#セレクトショップ#アメカジ#福岡市#筑紫野市#博多#鳥栖市#小郡市#飯塚市#糸島市#宗像市#大野城市#春日市#太宰府市#久留米市#北九州市#福津市#筑前町#基山町#太刀洗町#桂川町#苅田町#那珂川町

http://store.shopping.yahoo.co.jp/magic-u-co/ BILL WALL LEATHER PN869 MEDIUM FISH HOOK PENDANTビルウォールレザー より定番フィッシュフックペンダント入荷しました。 ※当店は福岡市の南、遠方からも日頃から沢山のお客様にご来店頂いております。福岡市中央区より南へ25km 46分、博多区より南へ23km 39分。北九州市より南へ85km1時間12分。飯塚市より南西へ33km 54分。宗像市より南へ50km54分。福津市より南へ44km 46分。糸島市より東南へ49km57分。皆様のご来店心よりお待ちしております。 【MAGIC-U&Co. 】福岡県筑紫野市美しが丘南2丁目2-3TEL:092-555-6395FAX:092-555-6392MAIL:[email protected]:http://www.magicuco.wixsite.com/magic-u#magicuandco #billwallleather #pendant #madeinusa #マジックユーアンドコー #ビルウォールレザー #ペンダント #釣り針 #セレクトショップ #アメカジ #福岡市 #筑紫野市 #博多 #鳥栖市 #小郡市 #飯塚市 #糸島市 #宗像市 #大野城市 #春日市 #太宰府市 #久留米市 #北九州市 #福津市 #筑前町 #基山町 #太刀洗町 #桂川町 #苅田町 #那珂川町

Assalamu alaikum teman2.... Disimak vidioanya yaYang kepingin tau jumlah ion negatif yg terdapat pada Kalung pendant Series, Biomini dan Biglas 2+. Salam sehat & berbagi ya teman2...🌻🌻🌻 Hidup lebih baik bersama MCIMore info wa 081280973633#bioglass #bioglassmci #bioglassmini #biomini #pendant #biopendant #biopendantmci #kalungaura #nanospray #nanospraymci #bioglass2plus #bioglassori #bioglasssenter #nanospray #nanosprayoriginal #nanosprayjkt #nanospraydepok #bioglassdepok #lswmci #glucolamci #glucolagelmci #glucolagel #glucolaori #glucolaserum #glucolagold #soshin #soshinori #soshinmci #mci #mciindonesia #mcidepok

Assalamu alaikum teman2.... Disimak vidioanya yaYang kepingin tau jumlah ion negatif yg terdapat pada Kalung pendant Series, Biomini dan Biglas 2+. Salam sehat & berbagi ya teman2...🌻🌻🌻 Hidup lebih baik bersama MCIMore info wa 081280973633#bioglass #bioglass mci #bioglass mini #biomini #pendant #biopendant #biopendant mci #kalungaura #nanospray #nanospray mci #bioglass 2plus #bioglass ori #bioglass senter #nanospray #nanospray original #nanospray jkt #nanospray depok #bioglass depok #lswmci #glucolamci #glucolagel mci #glucolagel #glucolaori #glucolaserum #glucolagold #soshin #soshin ori #soshin mci #mci #mci indonesia #mci depok

💎入荷情報💎・ライモナイトインクォーツの柔らかく可愛らしい子入荷していますライモナイトインクォーツは人の不要なものを吸収してパンパン跳ね返すので浄化があまりいらない身体が弱っている自分のパワーが弱まっている時に強力なサポーターになってくれます・この子は珍しいイエローとレッドのグラデーション龍神様の喜びのダンス愛おしい子・メッセージは後ほど🐉🐲🐉・・・・#ライモナイトインクォーツ #オーロラ #パワーストーンアクセサリー #龍神様 #micotostone #art #天然石 #天然石アクセサリー #パワーストーン #クリスタル #ヒーリング #ネックレス #healingstones #アクセサリー #spiritual #占星術 #macrame #石のある暮らし #accessory #necklace #pendant #カラーセラピー #healingcrystals #🌞 #crystal #crystalhealing #jewelry #マクラメアクセサリー💡オーダー受注再開いたしました。こちらはshop未アップとなります。お問い合わせDMよりお気軽に🦋

💎入荷情報💎・ライモナイトインクォーツの柔らかく可愛らしい子入荷していますライモナイトインクォーツは人の不要なものを吸収してパンパン跳ね返すので浄化があまりいらない身体が弱っている自分のパワーが弱まっている時に強力なサポーターになってくれます・この子は珍しいイエローとレッドのグラデーション龍神様の喜びのダンス愛おしい子・メッセージは後ほど🐉🐲🐉・・・・#ライモナイトインクォーツ #オーロラ #パワーストーン アクセサリー #龍神様 #micotostone #art #天然石 #天然石 アクセサリー #パワーストーン #クリスタル #ヒーリング #ネックレス #healingstones #アクセサリー #spiritual #占星術 #macrame #石のある暮らし #accessory #necklace #pendant #カラーセラピー #healingcrystals #🌞 #crystal #crystal healing #jewelry #マクラメアクセサリー 💡オーダー受注再開いたしました。こちらはshop未アップとなります。お問い合わせDMよりお気軽に🦋

I see why they call her Imperial Champagne Topaz, she is a beauty. Made her into a pendant. Lovely. #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom #topaz #imperialtopaz

I see why they call her Imperial Champagne Topaz, she is a beauty. Made her into a pendant. Lovely. #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom #topaz #imperialtopaz

CEDERA LUTUT - LIGAMEN SOBEKYang punya masalah dengan lutut, memiliki Bioglass perlu diagendakan yaaa... thx for sharing Mama fen shi... -----------------Ohh lutut...😭😭Betapa menyakitkan bila lutut cedera 🤣 ligamen robek 😭jangan pernah terulang lagi. Untung ada bioglas dari yang sangat membantu bila tidak apa yang harus aq lakukan untuk mengurangi rasa sakit yg luar biasa itu.Malam pertama aq amat tersiksa dgn rasa sakit, lutut aq tidak bisa digerakan sama sekali sampe tidak bisa tidur. aq lupa punya bioglas. Keesokannya aq baru pake bioglas, sore hari lutut aq sdh mulai bisa digerakan dan sakitnya berkurang 🙏🏻 Bioglas tetap aq pake, tidurpun aq pake. Hari berikutnya lutut aq sdh bisa ditekuk dan dipake jalan. Semua orang tau bila lutut cedera penyembuhannya lama, aq dalam 2 hari sudah bisa jalan walaupun belum normal betul tp hampir tidak ada rasa sakit. Terima kasih bioglas Sebelumnya aq tidak begitu peduli tp dengan pengalaman ini ternyata bioglas sangat mujarab 👍🏼🙏🏻👍🏼 Salam Sehat Sekeluarga Amin 😇🙏more info : wa 081280973633#bioglass #bioglassmci #bioglassmini #biomini #pendant #biopendant #biopendantmci #kalungaura #nanospray #nanospraymci #bioglass2plus #bioglassori #bioglasssenter #nanospray #nanosprayoriginal #nanosprayjkt #nanospraydepok #bioglassdepok #lswmci #glucolamci #glucolagelmci #glucolagel #glucolaori #glucolaserum #glucolagold #soshin #soshinori #soshinmci #mci #mciindonesia #mcidepok

CEDERA LUTUT - LIGAMEN SOBEKYang punya masalah dengan lutut, memiliki Bioglass perlu diagendakan yaaa... thx for sharing Mama fen shi... -----------------Ohh lutut...😭😭Betapa menyakitkan bila lutut cedera 🤣 ligamen robek 😭jangan pernah terulang lagi. Untung ada bioglas dari yang sangat membantu bila tidak apa yang harus aq lakukan untuk mengurangi rasa sakit yg luar biasa itu.Malam pertama aq amat tersiksa dgn rasa sakit, lutut aq tidak bisa digerakan sama sekali sampe tidak bisa tidur. aq lupa punya bioglas. Keesokannya aq baru pake bioglas, sore hari lutut aq sdh mulai bisa digerakan dan sakitnya berkurang 🙏🏻 Bioglas tetap aq pake, tidurpun aq pake. Hari berikutnya lutut aq sdh bisa ditekuk dan dipake jalan. Semua orang tau bila lutut cedera penyembuhannya lama, aq dalam 2 hari sudah bisa jalan walaupun belum normal betul tp hampir tidak ada rasa sakit. Terima kasih bioglas Sebelumnya aq tidak begitu peduli tp dengan pengalaman ini ternyata bioglas sangat mujarab 👍🏼🙏🏻👍🏼 Salam Sehat Sekeluarga Amin 😇🙏more info : wa 081280973633#bioglass #bioglass mci #bioglass mini #biomini #pendant #biopendant #biopendant mci #kalungaura #nanospray #nanospray mci #bioglass 2plus #bioglass ori #bioglass senter #nanospray #nanospray original #nanospray jkt #nanospray depok #bioglass depok #lswmci #glucolamci #glucolagel mci #glucolagel #glucolaori #glucolaserum #glucolagold #soshin #soshin ori #soshin mci #mci #mci indonesia #mci depok

Pendant - Queen Cleopatra - co32Price : 80.00 EGPOrder Now : 01113564046#Pendant #necklace #jewelry #accessories #woman #egypt #sell #sale_here

Pendant - Queen Cleopatra - co32Price : 80.00 EGPOrder Now : 01113564046#Pendant #necklace #jewelry #accessories #woman #egypt #sell #sale _here

#copas Real dari teman Kita Theophilia Gavrila Real testimoni Virus n bakteri pada paru paru,lambung, n radang tenggorokanSy mau sharing sedikit nih manteman ....Ngkong yg sy knl ini adlh kakek dr tmn sy ko Ahi n cie Dian. Suatu hari tmn sy tlp n tanya apakah bioglass bs utk skt maag akut? Sy jwb tentu aja bisaaa asal rutin terapi n bnr cara terapinya. 😊 tanpa berpkr byk, dia lgsg ambil sepaket n minta tlg sy utk anterin ke rs krn pd saat itu ternyata ngkong ud msk rs 4 hr n tdk ada perubahan sm skl malah makin lemes,ga bs mkn,sesak nafas n skt tenggorokan. Pada saat itu dktr blg paru2 n lambungnya udah ada virus n bakteri. Kl ga segera di obatin bisa bahaya. Pada saat itu ngkong mmg udah ga bisa apa2. Singkat cerita,Sy bawain air sulingan bioglass utk di minum,tempel bioglass di dada n pake pendant. Hr pertama terapi cm bs mnm sedikit karna tenggorokannya masih sakit, hari ke2 n ke3 mulai bs minum n makan n udah tdk sesak nafas lg. Uda bs diajak ngobrol jg 😀 tdnya ngomong sekata aja cape katanya 🙈 Keesokan harinya ngkong diperbolehkan plg oleh dktr. Ngkong pun bersemangat sekali utk prepare go home sweet home 😂😅😝😜Singkat cerita,stlh 1 bln sy liat ngkong udah makin sehat,lbh fit. 😍😍Smoga sht slalu ya ngkong... #sehatalamitanpaobat #bioglass #pendant #glucola #realtesti #sayangorangtua #berbagicerita #mci #produkberkualitas #nyatahasilnya #notiputipu #mcibisnisku #mciisthebest #terpercaya #thankGod #sharingiscaringSalam berbagi MelinWa.0852 7118 3699

#copas Real dari teman Kita Theophilia Gavrila Real testimoni Virus n bakteri pada paru paru,lambung, n radang tenggorokanSy mau sharing sedikit nih manteman ....Ngkong yg sy knl ini adlh kakek dr tmn sy ko Ahi n cie Dian. Suatu hari tmn sy tlp n tanya apakah bioglass bs utk skt maag akut? Sy jwb tentu aja bisaaa asal rutin terapi n bnr cara terapinya. 😊 tanpa berpkr byk, dia lgsg ambil sepaket n minta tlg sy utk anterin ke rs krn pd saat itu ternyata ngkong ud msk rs 4 hr n tdk ada perubahan sm skl malah makin lemes,ga bs mkn,sesak nafas n skt tenggorokan. Pada saat itu dktr blg paru2 n lambungnya udah ada virus n bakteri. Kl ga segera di obatin bisa bahaya. Pada saat itu ngkong mmg udah ga bisa apa2. Singkat cerita,Sy bawain air sulingan bioglass utk di minum,tempel bioglass di dada n pake pendant. Hr pertama terapi cm bs mnm sedikit karna tenggorokannya masih sakit, hari ke2 n ke3 mulai bs minum n makan n udah tdk sesak nafas lg. Uda bs diajak ngobrol jg 😀 tdnya ngomong sekata aja cape katanya 🙈 Keesokan harinya ngkong diperbolehkan plg oleh dktr. Ngkong pun bersemangat sekali utk prepare go home sweet home 😂😅😝😜Singkat cerita,stlh 1 bln sy liat ngkong udah makin sehat,lbh fit. 😍😍Smoga sht slalu ya ngkong... #sehatalamitanpaobat #bioglass #pendant #glucola #realtesti #sayangorangtua #berbagicerita #mci #produkberkualitas #nyatahasilnya #notiputipu #mci bisnisku #mci isthebest #terpercaya #thankGod #sharingiscaring Salam berbagi MelinWa.0852 7118 3699

One of my favourite gemstones natural Ametrine from Bolivia such lovely colours threading through the stone yellows and purples Made lots more just need to find the time to post in shop. #kunzite #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom

One of my favourite gemstones natural Ametrine from Bolivia such lovely colours threading through the stone yellows and purples Made lots more just need to find the time to post in shop. #kunzite #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom

Auction is for a #antidote and #purple bowtie #pendant bidding starts at 20$ with 3$ increments. Auction ends tomorrow 9-24-18 at 2pm pst . Winner must be paypal or venmo ready. #glassauction #glassauctions #glassauctionsdaily #glassforsale #pendantsofig

Auction is for a #antidote and #purple bowtie #pendant bidding starts at 20$ with 3$ increments. Auction ends tomorrow 9-24-18 at 2pm pst . Winner must be paypal or venmo ready. #glassauction #glassauction s #glassauction sdaily #glassforsale #pendant sofig

AUCTION for 9.80 cts faceted Morganite from Afghanistan Starting bid $30Auction ends in 24 hours after the first bid is placed Shipping through Pakistan post $10Payment through PayPal.... AUCTION AUCTION AUCTION AUCTION.. #jewelry #jewels #jewel #socialenvy #tourmaline #fashion #gems #gem #gemstone #crystals #stones #stone #cabs #p #love #crystals #pendant #wirewrapping #style #diamond #topaz #watermelontourmaline #watermelonslice #tricolor #gia #fashionjewelry

AUCTION for 9.80 cts faceted Morganite from Afghanistan Starting bid $30Auction ends in 24 hours after the first bid is placed Shipping through Pakistan post $10Payment through PayPal.... AUCTION AUCTION AUCTION AUCTION.. #jewel ry #jewel s #jewel #socialenvy #tourmaline #fashion #gem s #gem #gem s tone #crystals #stone s #stone #cabs #p #love #crystals #p endant #wirewrapping #style #diamond #topaz #watermelontourmaline #watermelonslice #tricolor #gia #fashion jewelry

Gagal ginjal stadium 5 sdh mulai membaik dgn terapi #bioglass, kalung #pendant & #glucola drink😍😍😍Ini sebaabnya aku ga pernah capek sharing ttg manfaat produk2 MCI Share is careInfo & orderEmma 08111814470 #betterlifewithmci#gagalginjal #terapigagalginjal #bioglassgagalginjal #bioglassmci #kalungpendant #pendanmci #promomci

Gagal ginjal stadium 5 sdh mulai membaik dgn terapi #bioglass , kalung #pendant & #glucola drink😍😍😍Ini sebaabnya aku ga pernah capek sharing ttg manfaat produk2 MCI Share is careInfo & orderEmma 08111814470 #betterlifewithmci #gagalginjal #terapigagalginjal #bioglass gagalginjal #bioglass mci #kalungpendant #pendanmci #promomci

Beautiful pendant by the homie @nelsonglass !! #nelsonglass #cobrapendant#pendantsforsale #pendantsofig #pendant #bayareaartist

Beautiful pendant by the homie @nelsonglass !! #nelsonglass #cobrapendant #pendant sforsale #pendant sofig #pendant #bayareaartist

Oval cut Kunzite pendant natural kunzite gemstone #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom #kunzite #natural

Oval cut Kunzite pendant natural kunzite gemstone #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #natural gemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom #kunzite #natural

Beautiful seahorse i commisioned for a co-worker 💙 I do have another that will be going up on the etsy shop next release! #resin #seahorses #mermaidfriends #pendant #resinmolds #resinart

Beautiful seahorse i commisioned for a co-worker 💙 I do have another that will be going up on the etsy shop next release! #resin #seahorses #mermaidfriends #pendant #resin molds #resin art

🔴SALE <swipe>Agiet Wanalay, uma' Beraw•yg mengerti yg memahami,yg memahami akan mendalami🙂📌Size 16 cm 📌Limited Edition⚠️serious buyer only⚠️👇👇Design by. @borneoart.id--------------------------------•••Custom Work.LINE ID @vlk8591jWA. +62 822-2917-4846--------------------------------Follow👇👇@borneoart.id👈@borneoart.id👈@borneoart.id👈- - - - - - - - - - - - - - -#borneoart #borneo #bonecarving #carving #necklace #kalung #pendant #kalimantan #ukirandayak #tribe #jewelry #traditional #native #dayak #dayakcarving #tribe #accessories #artwork #art #artwork #artcarving #carvings #instaart

🔴SALE Agiet Wanalay, uma' Beraw•yg mengerti yg memahami,yg memahami akan mendalami🙂📌Size 16 cm 📌Limited Edition⚠️serious buyer only⚠️👇👇Design by. @borneoart.id--------------------------------•••Custom Work.LINE ID @vlk8591jWA. +62 822-2917-4846--------------------------------Follow👇👇@borneoart.id👈@borneoart.id👈@borneoart.id👈- - - - - - - - - - - - - - -#borneo art #borneo #bonecarving #carving #necklace #kalung #pendant #kalimantan #ukirandayak #tribe #jewelry #traditional #native #dayak #dayak carving #tribe #accessories #art work #art #art work #art carving #carving s #instaart

Now available. The Beacon Pendant featuring this beautiful iron-cast glass. Get the full picture at Lorekform.com .....#pendant #sconce #luminaire #iron #glass #ironcasting #sandcasting #glasscasting #hotcasting #raw #original #adjustable #versatile #beacon #stainless #stainlesssteel #lens #lamp #minimalist #interior #design

Now available. The Beacon Pendant featuring this beautiful iron-cast glass. Get the full picture at Lorekform.com .....#pendant #sconce #luminaire #iron #glass #iron casting #sandcasting #glass casting #hotcasting #raw #original #adjustable #versatile #beacon #stainless #stainless steel #lens #lamp #minimalist #interior #design

Unlimited entries on this bad ass giveaway!! We're more than HALFWAY there already guys! Thanks for all of the support and reposts, we are so excited to reach 500 and pick a winner!!! #giveaway #algae #brains #pendant #pendantsofig #glassstraw #savetheocean #spooky #followus #500followers #heady#headyglass #smokeshop #az #mesa #mesasmokeshop

Unlimited entries on this bad ass giveaway!! We're more than HALFWAY there already guys! Thanks for all of the support and reposts, we are so excited to reach 500 and pick a winner!!! #giveaway #algae #brains #pendant #pendant sofig #glassstraw #savetheocean #spooky #followus #500followers #heady #heady glass #smokeshop #az #mesa #mesa smokeshop

チベット語で観音六字真言「オムマニペメフム」(この世にあるすべての苦しみから解放してくれる)が周りにデザインされているペンダントトップ*中央は それぞれ違っていてブッダアイズ・オム・カーラチャクラになってます*ターコイズとコーラルの組み合わせやっぱり好きだなぁ(これは染色してあるターコイズとコーラル)*さて…これをトップにしてどんなネックレスにしようかな━━━━━━━━━━━#ターコイズ #コーラル #チベット #観音六字真言 #ブッダアイ #虹石屋 #天然石アクセサリー #ペンダント #パワーストーン #ハンドメイド #アクセサリー #パワーストーンアクセサリー #おしゃれさんと繋がりたい #おしゃれ好きな人と繋がりたい #accessory #handmade #gemstone #naturalstone #instagood #turquoise #coral #buddha #pendant #necklace

チベット語で観音六字真言「オムマニペメフム」(この世にあるすべての苦しみから解放してくれる)が周りにデザインされているペンダントトップ*中央は それぞれ違っていてブッダアイズ・オム・カーラチャクラになってます*ターコイズとコーラルの組み合わせやっぱり好きだなぁ(これは染色してあるターコイズとコーラル)*さて…これをトップにしてどんなネックレスにしようかな━━━━━━━━━━━#ターコイズ #コーラル #チベット #観音六字真言 #ブッダアイ #虹石屋 #天然石アクセサリー #ペンダント #パワーストーン #ハンドメイド #アクセサリー #パワーストーン アクセサリー #おしゃれさんと繋がりたい #おしゃれ好きな人と繋がりたい #accessory #handmade #gemstone #naturalstone #instagood #turquoise #coral #buddha #pendant #necklace

Buat kamu yg langganan obat, hati2 ya dearsKarna di setiap obat selalu tercantum segala efek sampingnyaMari mencoba beralih ke yg alami saja dulu #Bioglass #PendantDan untuk pemakaian jangka panjangUntuk info dan minat Order Silahkan yukk Whatsapp 082272785876

Buat kamu yg langganan obat, hati2 ya dearsKarna di setiap obat selalu tercantum segala efek sampingnyaMari mencoba beralih ke yg alami saja dulu #Bioglass #Pendant Dan untuk pemakaian jangka panjangUntuk info dan minat Order Silahkan yukk Whatsapp 082272785876

I love u and I’m glad you’re alive to read this 🏄🏻‍♂️💚 #slyme #sugarskull#glass #glassart #glassofig #boro #handmade #art #glassforsale #upgradeglass #pendant #pendantsofig #azglass #tucson #dabbersdaily #heady #headyart #uofa #crafts #makersgonnamake #bestofglass #wfayo #lb #710

I love u and I’m glad you’re alive to read this 🏄🏻‍♂️💚 #slyme #sugarskull #glass #glass art #glass ofig #boro #handmade #art #glass forsale #upgradeglass #pendant #pendant sofig #azglass #tucson #dabbersdaily #heady #heady art #uofa #crafts #makersgonnamake #bestofglass #wfayo #lb #710

Getting this little guy and many more pendants ready for the Xmas market, it's the playforever theme :) #mamtl#pendant#happyjewellery#mushroomlove#montrealartisan#handmade

Getting this little guy and many more pendants ready for the Xmas market, it's the playforever theme :) #mamtl #pendant #happyjewellery #mushroomlove #montrealartisan #handmade

More beauties tonight. Citrine Pendant. Natural yellow golden top citrine from Brazil to be exact . #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom #pendant #necklace

More beauties tonight. Citrine Pendant. Natural yellow golden top citrine from Brazil to be exact . #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom #pendant #necklace

Gagal ginjal stadium 5 sdh mulai membaik dgn terapi #bioglass, kalung #pendant & #glucola drink😍😍😍Ini sebaabnya aku ga pernah capek sharing ttg manfaat produk2 MCI#copas#Indahnya berbagiInfo produkRabiatul081216654158

Gagal ginjal stadium 5 sdh mulai membaik dgn terapi #bioglass , kalung #pendant & #glucola drink😍😍😍Ini sebaabnya aku ga pernah capek sharing ttg manfaat produk2 MCI#copas #Indahnya berbagiInfo produkRabiatul081216654158

These barro negro (black clay) pottery pieces are handmade by Elsa Pedro Mateo not using conventional pottery tools in San Bartolo Coyotepec, Oaxaca, Mexico. The color of barro negro is due to the properties of the clay, and is not colored or glazed. The earth used to extract the clay is cleaned to remove impurities, which can take a month of soaking and settling out the clay from the rest of the soil. After this process, each piece takes about twenty days to complete. Each piece is then fired in underground pits, using wood fires that heat the objects to between 1300 °F and 1500 °F. It's coveted for it's distinguished color, sheen (similar to hemitite), rarity (only found in San Bartolo Coyotepec & one other place in the world) and it's unique traditional designs.

These barro negro (black clay) pottery pieces are handmade by Elsa Pedro Mateo not using conventional pottery tools in San Bartolo Coyotepec, Oaxaca, Mexico. The color of barro negro is due to the properties of the clay, and is not colored or glazed. The earth used to extract the clay is cleaned to remove impurities, which can take a month of soaking and settling out the clay from the rest of the soil. After this process, each piece takes about twenty days to complete. Each piece is then fired in underground pits, using wood fires that heat the objects to between 1300 °F and 1500 °F. It's coveted for it's distinguished color, sheen (similar to hemitite), rarity (only found in San Bartolo Coyotepec & one other place in the world) and it's unique traditional designs.

鋳造で苦しんでおりました。おんなじ形状で2回連続は稀。ワンオフの製作に関しましては、鋳造ミスった瞬間ふりだしにまで引き戻されますので。物も私も色々とヤラれておりました…が、作り方を変えて3度目でやっとまともな形に。全身全霊でホッとしております。#bluntrip #sterling #silver #silver925 #gold #k18 #brass #jewelry #pendant #piston #kyoto #japan #シルバーアクセサリー #真鍮アクセサリー #ハンドメイドジュエリー #ペンダント #ピストン #そろそろ #ワンオフ製作の #在り方を #少し #見直すかも #おはようございます

鋳造で苦しんでおりました。おんなじ形状で2回連続は稀。ワンオフの製作に関しましては、鋳造ミスった瞬間ふりだしにまで引き戻されますので。物も私も色々とヤラれておりました…が、作り方を変えて3度目でやっとまともな形に。全身全霊でホッとしております。#bluntrip #sterling #silver #silver 925 #gold #k 18 #brass #jewelry #pendant #piston #k yoto #japan #シルバーアクセサリー #真鍮アクセサリー #ハンドメイドジュエリー #ペンダント #ピストン #そろそろ #ワンオフ製作の #在り方を #少し #見直すかも #おはようございます

Made lots of beauties today thought I’d share some w the world as Before getting ready for sleeps. This here a lovely watermelon Tourmaline Pendant or Bi colour Tourmaline pendant😊in shop soon #azzyljewelry #etsyshop #etsy #etsysellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimalist #fashion #fall #colours #pendant #gift #giftforher #giftideasformom #tourmaline #watermelontourmaline

Made lots of beauties today thought I’d share some w the world as Before getting ready for sleeps. This here a lovely watermelon Tourmaline Pendant or Bi colour Tourmaline pendant😊in shop soon #azzyljewelry #etsy shop #etsy #etsy sellersofinstagram #jewelry #jewlerymaking #naturalgemstone #organic #ametrine #amethyst #citrine #diamond #ring #boho #minimal #minimal ist #fashion #fall #colours #pendant #gift #gift forher #gift ideasformom #tourmaline #watermelontourmaline

Pendant love at some of our fave display homes.... think we will wait until our kitchen is complete before deciding on pendant colours but we are leaning towards black#house #home #kitchendesign

Pendant love at some of our fave display homes.... think we will wait until our kitchen is complete before deciding on pendant colours but we are leaning towards black#house #home #kitchendesign

If youbdid not hear our @opaleyezed account.. pls check it out our new project.. australian living opal.. pls feel free to follow.. ..... #jewelry#jewellery#handmadejewelry#handmadejewellery#shophandmade#handmade#supporthandmade#elven #handmadelove#ilovehandmade#IGjewelry#shopping#jewelryaddict#psytrance#crystals#fairtrade#jewelrydesign#jewelrygram#jewelrymaker#jewelrylovers#jewelrytrends#jewelrydesigner#jewellerydesigner#ilovejewelry#style#instyle#trendsetter#malachite#tucsongemshow #Tucson

If youbdid not hear our @opaleyezed account.. pls check it out our new project.. australian living opal.. pls feel free to follow.. ..... #jewelry #jewellery #handmade jewelry #handmade jewellery #shophandmade #handmade #supporthandmade #elven #handmade love#ilovehandmade #IGjewelry #shopping #jewelry addict#psytrance #crystals #fairtrade #jewelry design#jewelry gram#jewelry maker#jewelry lovers#jewelry trends#jewelry designer#jewellery designer#ilovejewelry #style #instyle #trendsetter #malachite #tucsongemshow #Tucson

New orders on the way to loving homes🤩🤩🤩 love every single one. All made with sterling silver, hand stamped and textured. Two of them going to my Etsy shop later today 😍#handmadejewelry#jewelry #etsyseller#etsyshop #etsy #necklace#pendant #rollerballnecklace #rollerball #essentialoils#essentialoilnecklace #vialbottlenecklace #vialnecklace #sterlingsilver #unique #stones #design #designer #jewelrydesigner #artist #handcrafted #fabigems #turquoise #moonstone #shell #citrine #labradorite

New orders on the way to loving homes🤩🤩🤩 love every single one. All made with sterling silver, hand stamped and textured. Two of them going to my Etsy shop later today 😍#handmadejewelry #jewelry #etsy seller #etsy shop #etsy #necklace #pendant #rollerball necklace #rollerball #essentialoils #essentialoilnecklace #vialbottlenecklace #vialnecklace #sterlingsilver #unique #stones #design #design er #jewelry designer #artist #handcrafted #fabigems #turquoise #moonstone #shell #citrine #labradorite

It's Monday! Keep calm and put your jewelry on!!

It's Monday! Keep calm and put your jewelry on!!

. Elegance, with a touch of gold. Alias Necklace.😍💘💗💖💝💓❤💞💕💟💛❤💙💓💚#necklace #jewelrystyle #jewelrygifts #jeweleryfashion #jewelrylover #instajewelry #womensjewelry #stylish #fashion #jewellery #ootd #style #fashionista #Silver_Necklaces #Choker_Necklace #loveshapenecklace #lovenecklace #pendant #rubynecklace

. Elegance, with a touch of gold. Alias Necklace.😍💘💗💖💝💓❤💞💕💟💛❤💙💓💚#necklace #jewelrystyle #jewelrygifts #jeweleryfashion #jewelrylover #instajewelry #womensjewelry #stylish #fashion #jewellery #ootd #style #fashion ista #Silver _Necklaces #Choker _Necklace #loveshapenecklace #lovenecklace #pendant #rubynecklace

Dripper pendant💧

Dripper pendant💧

This is out hand carved and casted spiral bronze bracelet made with white turquoise and white silverite agate beads. Coordinating necklace being released later this week! Thanks for looking and check out my profile page to link to my site. — Every piece we create is hand crafted not computer generated! We cast everything in house so we create from beginning to end! Every piece of my equipment was hand picked to ensure everything was American Made! -MADE IN AMERICA #vacuumcasting #jewelrydesigner #agatejewelry #artist #jeweler #atlanta #jewelrydesign #jewelryaddict #atlantaartist #atlantajeweler #whiteturquoise #turquoisejewelry #womensbracelets #beadedbracelets #jewelry #whiteagate #americanbadass #sterlingsilver #sterlingsilverjewelry #bronzejewelry #charmbracelets #selfmade #beadbracelets #womensjewelry #americanmade #girlbyss #madeintheuseandnotinchina #womens #pendant #danglebracelet

This is out hand carved and casted spiral bronze bracelet made with white turquoise and white silverite agate beads. Coordinating necklace being released later this week! Thanks for looking and check out my profile page to link to my site. — Every piece we create is hand crafted not computer generated! We cast everything in house so we create from beginning to end! Every piece of my equipment was hand picked to ensure everything was American Made! -MADE IN AMERICA #vacuumcasting #jewelry design er #agatejewelry #artist #jeweler #atlanta #jewelry design #jewelry addict #atlanta artist #atlanta jeweler #whiteturquoise #turquoisejewelry #womens bracelets #beadedbracelets #jewelry #whiteagate #americanbadass #sterlingsilver #sterlingsilver jewelry #bronzejewelry #charmbracelets #selfmade #beadbracelets #womens jewelry #americanmade #girlbyss #madeintheuseandnotinchina #womens #pendant #danglebracelet

Another flawless #fumicello gem. #goldfumed #silverfumed #pendant backed with Ruby red. #availablenow DM for purchase. Thanks for looking!

Another flawless #fumicello gem. #goldfumed #silverfumed #pendant backed with Ruby red. #availablenow DM for purchase. Thanks for looking!

D.A.HMasa depan dibentuk oleh apa yang kau lakukan 'hari ini' bukan 'besok-besok'💀🔥 Available in store & onlineMore detail reach us via :Line : deeptariganMore detail & price : @deepartcatalogueVisit our offline store >> Deep Art House Jl.Mimpin Tua ( Ex Sarkot ) Sempajaya,Berastagi - Kab.Karo.#necklaces #pendant #jewellery #dogstate #defcult #skullpendant #garasipaintwork #woodartist #woodturning #skull #deeparthouse #ringsengon #deepartcafe #fourspeedmetalwerks #cincinkayu #cincintengkorak#pickerstore #pickers #oleholehmedan #oleholehberastagi

D.A.HMasa depan dibentuk oleh apa yang kau lakukan 'hari ini' bukan 'besok-besok'💀🔥 Available in store & onlineMore detail reach us via :Line : deeptariganMore detail & price : @deepartcatalogueVisit our offline store >> Deep Art House Jl.Mimpin Tua ( Ex Sarkot ) Sempajaya,Berastagi - Kab.Karo.#necklaces #pendant #jewellery #dogstate #defcult #skull pendant #garasipaintwork #woodartist #woodturning #skull #deeparthouse #ringsengon #deepartcafe #fourspeedmetalwerks #cincinkayu #cincintengkorak #pickers tore #pickers #oleholehmedan #oleholehberastagi

🔥Ends in about 30 minutes🔥Up for auction on a previous post! Thank you for supporting my art! #NVS #NVSglass #envious #glass_of_ig #pendant #pendantsofig #pendy #headyart #headyglass #glassofig #glassporn #glass4sale #glassforsale #bestofglass #oprahsbookclub #dabbersofig #dabbersdaily #thousanddollarsmoke #blackandwhite #glassauction

🔥Ends in about 30 minutes🔥Up for auction on a previous post! Thank you for supporting my art! #NVS #NVS glass #envious #glass _of_ig #pendant #pendant sofig #pendy #headyart #headyglass #glass ofig #glass porn #glass 4sale #glass forsale #bestofglass #oprahsbookclub #dabbersofig #dabbersdaily #thousanddollarsmoke #blackandwhite #glass auction

Im not quite sure what the stone is. Help! Black rutile quartz? Lol she is available! 60 shipped in the US 💜 dm to purchase 💞...#wirewrapping #wirewraps #flow #copper #pendant #crystals #handmade #artisan #art #create #loveandlight #jewelrymaker #girlswhowrap #innerdreamdesigns #handmadejewelry #lovewhatyoudo #gemporn

Im not quite sure what the stone is. Help! Black rutile quartz? Lol she is available! 60 shipped in the US 💜 dm to purchase 💞...#wirewrapping #wirewraps #flow #copper #pendant #crystals #handmade #art isan #art #create #loveandlight #jewelrymaker #girlswhowrap #innerdreamdesigns #handmade jewelry #lovewhatyoudo #gemporn

✨New Inventory ✨ Final Sale| No Return ✨ Order your Relaxation Necklace Today 💕. DM for Pricing @bonjour_bijouxx •••••#beads #beading #beadwork #bead #gemstone #бисер #bracelets #bracelet #charms #beadedjewelry #handmadejewelry #perlerbeads #perler #gemstones #naturalstone #armcandy #agate #beaded #quartz #jewelrydesign #hama #pendant #gemstonebracelet #charm #hamabeads #jewelry #jewelrymaking #stones #jewelrydesigner #jewellery

✨New Inventory ✨ Final Sale| No Return ✨ Order your Relaxation Necklace Today 💕. DM for Pricing @bonjour_bijouxx •••••#bead s #bead ing #bead work #bead #gemstone #бисер #bracelet s #bracelet #charm s #bead edjewelry #handmadejewelry #perler beads #perler #gemstone s #naturalstone #armcandy #agate #bead ed #quartz #jewelry design #hama #pendant #gemstone bracelet #charm #hama beads #jewelry #jewelry making #stones #jewelry design er #jewellery

9ct yellow gold pendant made here at Sens Jewellers. Can be made in most precious metals. Free quotes. #bicycles #bicycle #triathlon #centralvictoria #bendigo #pendant

9ct yellow gold pendant made here at Sens Jewellers. Can be made in most precious metals. Free quotes. #bicycle s #bicycle #triathlon #centralvictoria #bendigo #pendant

✨New Inventory ✨ Final Sale| No Return ✨ Order your Relaxation Necklace Today 💕. DM for Pricing @bonjour_bijouxx •••••#jewelry #jewellery #necklace #accessories #bracelet #ring #earrings #jewelrygram #silver #handmadejewelry #gold #jewels #rings #instajewelry #diamonds #bracelets #diamond #gemstone #jewelrydesigner #jewelrydesign #gems #fashionjewelry #pendant #boho #etsy #stylish #crystals #jewel #purse #bling

✨New Inventory ✨ Final Sale| No Return ✨ Order your Relaxation Necklace Today 💕. DM for Pricing @bonjour_bijouxx •••••#jewel ry #jewel lery #necklace #accessories #bracelet #ring #earrings #jewel ry gram #silver #handmadejewelry #gold #jewel s #ring s #instajewelry #diamond s #bracelet s #diamond #gems tone #jewel ry designer #jewel ry design #gems #fashionjewelry #pendant #boho #etsy #stylish #crystals #jewel #purse #bling

Collections 🌸🌻 •••••#beads #beading #beadwork #bead #gemstone #бисер #bracelets #bracelet #charms #beadedjewelry #handmadejewelry #perlerbeads #perler #gemstones #naturalstone #armcandy #agate #beaded #quartz #jewelrydesign #hama #pendant #gemstonebracelet #charm #hamabeads #jewelry #jewelrymaking #stones #jewelrydesigner #jewellery

Collections 🌸🌻 •••••#bead s #bead ing #bead work #bead #gemstone #бисер #bracelet s #bracelet #charm s #bead edjewelry #handmadejewelry #perler beads #perler #gemstone s #naturalstone #armcandy #agate #bead ed #quartz #jewelry design #hama #pendant #gemstone bracelet #charm #hama beads #jewelry #jewelry making #stones #jewelry design er #jewellery

d🦋🌼🌻 •••••#beads #beading #beadwork #bead #gemstone #бисер #bracelets #bracelet #charms #beadedjewelry #handmadejewelry #perlerbeads #perler #gemstones #naturalstone #armcandy #agate #beaded #quartz #jewelrydesign #hama #pendant #gemstonebracelet #charm #hamabeads #jewelry #jewelrymaking #stones #jewelrydesigner #jewellery

d🦋🌼🌻 •••••#bead s #bead ing #bead work #bead #gemstone #бисер #bracelet s #bracelet #charm s #bead edjewelry #handmadejewelry #perler beads #perler #gemstone s #naturalstone #armcandy #agate #bead ed #quartz #jewelry design #hama #pendant #gemstone bracelet #charm #hama beads #jewelry #jewelry making #stones #jewelry design er #jewellery

Accepting Orders Today! New INVENTORY COMING SOON 💙 #bracelets #handmadejewelry •••••#beads #beading #beadwork #bead #gemstone #бисер #bracelets #bracelet #charms #beadedjewelry #handmadejewelry #perlerbeads #perler #gemstones #naturalstone #armcandy #agate #beaded #quartz #jewelrydesign #hama #pendant #gemstonebracelet #charm #hamabeads #jewelry #jewelrymaking #stones #jewelrydesigner #jewellery

Accepting Orders Today! New INVENTORY COMING SOON 💙 #bracelet s #handmadejewelry •••••#bead s #bead ing #bead work #bead #gemstone #бисер #bracelet s #bracelet #charm s #bead edjewelry #handmadejewelry #perler beads #perler #gemstone s #naturalstone #armcandy #agate #bead ed #quartz #jewelry design #hama #pendant #gemstone bracelet #charm #hama beads #jewelry #jewelry making #stones #jewelry design er #jewellery

"Pink pendant_tsc03" Balloon shaped illustration. Mysterious and gentle. Simple but has strong a visual impact.You can purchase from outside of Japan at the T-shart market “Hoimi”.http://hoimi.jp/product/0000028180_ss日本国内ではT-SHIRTS TRINITYがお薦めです。https://www.ttrinity.jp/shop/D-009955/collection/2471 #art #design #tshirt #tshirtdesign #tshirts #tshirtlovers #tees #collections #teeshirt #art #clothing #cute #fashion #lifestyle #tshirtstore #character #gentle #tシャツ #illust #tシャツデザイン #デザイン #graphicdesign #graphic #文字 #pendant #pink #green #color #illustration #design

"Pink pendant_tsc03" Balloon shaped illustration. Mysterious and gentle. Simple but has strong a visual impact.You can purchase from outside of Japan at the T-shart market “Hoimi”.http://hoimi.jp/product/0000028180_ss日本国内ではT-SHIRTS TRINITYがお薦めです。https://www.ttrinity.jp/shop/D-009955/collection/2471 #art #design #tshirt #tshirt design #tshirt s #tshirt lovers #tees #collections #tees hirt #art #clothing #cute #fashion #lifestyle #tshirt store #character #gentle #tシャツ #illust #tシャツ デザイン #デザイン #graphic design #graphic #文字 #pendant #pink #green #color #illust ration #design

Accepting orders today! We also Ship 💗 Bonjour ✝️💗 •••••#beads #beading #beadwork #bead #gemstone #бисер #bracelets #bracelet #charms #beadedjewelry #handmadejewelry #perlerbeads #perler #gemstones #naturalstone #armcandy #agate #beaded #quartz #jewelrydesign #hama #pendant #gemstonebracelet #charm #hamabeads #jewelry #jewelrymaking #stones #jewelrydesigner #jewellery

Accepting orders today! We also Ship 💗 Bonjour ✝️💗 •••••#bead s #bead ing #bead work #bead #gemstone #бисер #bracelet s #bracelet #charm s #bead edjewelry #handmadejewelry #perler beads #perler #gemstone s #naturalstone #armcandy #agate #bead ed #quartz #jewelry design #hama #pendant #gemstone bracelet #charm #hama beads #jewelry #jewelry making #stones #jewelry design er #jewellery