wuja

恭喜jason賀喜jason強大、帥氣、彪悍的帥哥我都這麼捧你了下次上課要手下留情啊😂#wuja#mma#boxing#fitness#RFC-WOTD

恭喜jason賀喜jason強大、帥氣、彪悍的帥哥我都這麼捧你了下次上課要手下留情啊😂#wuja #mma #boxing #fitness #RFC -WOTD

Zabrał dziecku 😂 #wuja #polishboys

Zabrał dziecku 😂 #wuja #polishboys

🐼Antara faktor2 terjadinya "mata panda"?1.Keturunan2.Pola hidup3.Kurang tidur4.Toksin/penyakit5.Kafein/merokok6.Sinar uv7.Make up berlebihan 💥Kenapa WUJA PINKISH boleh padamkn "mata panda" anda?? #Wuja Pinkish -Bantu anda kelihatan muda 5-10 thn dari usia sebenar😍😍Cepat merawat masalah muka,kulit bdn,jeragat,kekenduran wajah & warna kulit kusam..Kanak2 berusia 10 thn,ibu hamil 5 bln keatas @ ibu yg sdg menyusukn bayi mmg sesuai amalkn Wuja Pinkish.. #wujapinkish#jamuratumalaya#codmeratakuantan#PENGEDARJRMKUANTAN 013-9831576 kakniJRM
Kuantan

🐼Antara faktor2 terjadinya "mata panda"?1.Keturunan2.Pola hidup3.Kurang tidur4.Toksin/penyakit5.Kafein/merokok6.Sinar uv7.Make up berlebihan 💥Kenapa WUJA PINKISH boleh padamkn "mata panda" anda?? #Wuja Pinkish -Bantu anda kelihatan muda 5-10 thn dari usia sebenar😍😍Cepat merawat masalah muka,kulit bdn,jeragat,kekenduran wajah & warna kulit kusam..Kanak2 berusia 10 thn,ibu hamil 5 bln keatas @ ibu yg sdg menyusukn bayi mmg sesuai amalkn Wuja Pinkish.. #wujapinkish #jamuratumalaya #codmeratakuantan #PENGEDARJRMKUANTAN 013-9831576 kakniJRM

Kot i pies #wuja

Kot i pies #wuja

Nie ważne ile masz lat, ile cm w łapie...jeśli mały szkrab każe Ci wejść do namiotu lub odebrać plastikowy telefon to ku*wa to robisz! :) :) #tosia #daje #czadu #wuja #nie #te #lata #little #baby #girl #family #princess #playground #play #time

Nie ważne ile masz lat, ile cm w łapie...jeśli mały szkrab każe Ci wejść do namiotu lub odebrać plastikowy telefon to ku*wa to robisz! :) :) #tosia #daje #czadu #wuja #nie #te #lata #little #baby #girl #family #princess #play ground #play #time

Sebagai wanita yang umur kian meningkat dan selepas melahirkan anak ,memang ketara perubahan kulit wajah, lingkaran hitam bawah mata dan garis halus kedutan di mata. Yang paling dibenci adalah tanda tanda awal jeragat. Ofcoz la kita nak maintain kulit wajah macam rita rudaini 😝 ataupun scha al yahya kan 😂. So sebelum tido ambik satu sachet/paket letak bawah mulut. But for me, letak sikit air pastu telan terus. Seriously mmg berkesan sbb xperlu makeup tebal skrg muka nampak pink pinkish giteww... Seluruh kulit bdn terasa lembut aje. Harga murah tapi fungsinya terlalu banyak. buka➡telan➡tidur 💃Wuja pinkish rm50 jer..tp kesan.sgt best..muka.bersih merah jambu lbh cerah.. kulit jadi lebih putih... mencantikan kulit merawat jeragat lapisan bawah kulit. membantu merawat masalah kanser. .Kalau orang yang ada masalah resdung ..rambut yang banyak gugur produk ini adalah yang terbaik membantu mengurangkan dan menumbuhkan anak-anak rambut sangat cepat.. sesuai dimakan oleh kanak-kanak dan juga wanita mengandung.. Insyaallah bayi dilahirkan kulitnya menjadi lebih tahan dan sangat cantik kulitnya.. untuk wanita yang urat bersimpul produk ni sgt membantu untuk merawat kesakitan akibat urat urat yang timbulTAK PERCAYA???!! Beli satu kotak dulu baru tahu. Nak lagi suami atau bakal suami sayang 😋😋😋 amalkan royal v setiap hari. Sshhhh😎😎😎😷😷😷 hanya yang cuba saja tahu kehebatan royal v. 😇😉😘 www.wasap.my/60129324991sharing is caringWUJA PINKISH#jamuratumalaya #wuja #wujapinkish #kolagen

Sebagai wanita yang umur kian meningkat dan selepas melahirkan anak ,memang ketara perubahan kulit wajah, lingkaran hitam bawah mata dan garis halus kedutan di mata. Yang paling dibenci adalah tanda tanda awal jeragat. Ofcoz la kita nak maintain kulit wajah macam rita rudaini 😝 ataupun scha al yahya kan 😂. So sebelum tido ambik satu sachet/paket letak bawah mulut. But for me, letak sikit air pastu telan terus. Seriously mmg berkesan sbb xperlu makeup tebal skrg muka nampak pink pinkish giteww... Seluruh kulit bdn terasa lembut aje. Harga murah tapi fungsinya terlalu banyak. buka➡telan➡tidur 💃Wuja pinkish rm50 jer..tp kesan.sgt best..muka.bersih merah jambu lbh cerah.. kulit jadi lebih putih... mencantikan kulit merawat jeragat lapisan bawah kulit. membantu merawat masalah kanser. .Kalau orang yang ada masalah resdung ..rambut yang banyak gugur produk ini adalah yang terbaik membantu mengurangkan dan menumbuhkan anak-anak rambut sangat cepat.. sesuai dimakan oleh kanak-kanak dan juga wanita mengandung.. Insyaallah bayi dilahirkan kulitnya menjadi lebih tahan dan sangat cantik kulitnya.. untuk wanita yang urat bersimpul produk ni sgt membantu untuk merawat kesakitan akibat urat urat yang timbulTAK PERCAYA???!! Beli satu kotak dulu baru tahu. Nak lagi suami atau bakal suami sayang 😋😋😋 amalkan royal v setiap hari. Sshhhh😎😎😎😷😷😷 hanya yang cuba saja tahu kehebatan royal v. 😇😉😘 www.wasap.my/60129324991sharing is caringWUJA PINKISH#jamuratumalaya #wuja #wuja pinkish #kolagen

Niby wrócił a zaraz znów ucieka, czekamy aż wrócisz na dobre! #wuja #czekamy #ekipa

Niby wrócił a zaraz znów ucieka, czekamy aż wrócisz na dobre! #wuja #czekamy #ekipa